Magán hitel, Hitelkiváltás, Adósságrendező hitel

HITELKIVÁLTÁS:

A jelzáloghitel egy hosszú távú döntés. A kölcsönt általában húsz vagy akár hosszabb időtartam alatt fizetjük vissza. A hitelpiac gyakran változik, könnyen elképzelhető, hogy az idő előrehaladtával akár lényegesen kedvezőbb konstrukcióra is jogosultak lehetünk. Egy esetleges hitelcserét követően kedvezőbb kamatokat vehet igénybe, és további készpénzhez juthatunk.

Jelen piaci környezetben a bankok a szerződés szerint törlesztő ügyfelek részére komoly kedvezményeket kínálnak: Alacsonyabb kamat, fix törlesztőrészlet, devizacsere, türelmi idő! Akár több tízezer forinttal is csökkenthetjük a havi kiadásainkat.

Tudta, hogy a bankok a nem fizető ügyfelek kockázatát is beépítik az Ön törlesztőrészletébe?

Ha egy ügyfél nem fizet megfelelően, a bank bevételtől esik el. Hogy a működését az ilyen esetek ne kockáztassák, kamatfelárat építenek a jól fizető ügyfelek hiteleibe is. Ha az Ön bankjának ügyfélállománya problémás, valószínűleg most Ön is lényegesen magasabb törlesztőrészletet fizet, mint amire jogosult lenne. Váltsa ki hitelét! Tartozzon Ön is kiemelt ügyfélkörrel rendelkező bank felé! Ne hagyja, hogy bankja Önnel fizettesse meg a veszteségeit! Töltse ki kérdőívünket és vizsgálja meg hogy a hitelkiváltással mennyivel járna jobban. Tartozzon végre olyan kockázatközösségbe, ahol valóban megbecsülik pontosságát precízséget. Normál kamatozású hitelét alakítsa át V.I.P. hitellé! Ennek a törlesztőrészletekben is érezhető hatása lesz.

ADÓSSÁGRENDEZŐ HITEL:

Az évek során felvett kisebb hiteleknek (hitelkártya, személyi kölcsön, áruhitel, gyorshitel, autóhitel, munkáltatói kölcsönök, stb.) komoly hátránya, hogy időnként már-már szinte követhetetlen melyik hiteltörlesztése hol tart, mikor kell fizetni, mennyi van még vissza. Sokszor már meg sem nézzük a kimutatást, nem figyelünk az ilyen olyan apróbb költségek levonására, belefáradtunk a rengeteg kamat, kezelési költség, késedelmi kamat, vagy egyéb járulékos költségek (pl. számlavezetési díj, sms-díj, postai értesítés díja, stb) nyomon követésébe.


Magánhitel, és Banki hitel és Befektetői magántőke igénylés Itt!


Check Also

Hitelkártya igénylés – Ezt kell tudnod az igényléshez

A hitelkártya használat előnyeit azok élvezhetik, akik be tudják tartani a határidőket, -váratlan esemény esetén …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


× 4 = négy