Végrehajtás kiváltása, Magánhitel kiváltása

VÉGREHAJTÁS KIVÁLTÁS
Ha már megtörtént a baj, és a bank felmondta a hitelt, azonnal cselekedjen! Forduljon hozzánk, hogy megvizsgáljuk milyen adósságrendező hitellel kerülhetjük el a komolyabb gondokat! A végrehajtás nem játék, itt szó szerint igaz, hogy minden perc drága, egyrészt a magas késedelmi kamatok, másrészt a pénzintézet fogytán lévő türelme miatt is. Végrehajtás esetén általában a pénzintézetek nem túl kompromisszum készek, egy összegben követelik a tartozás megfizetését. A végrehajtás bejegyzésekor általában a BAR listára kerülést (KHR) sem tudjuk elkerülni. Az időt lehet húzni-halasztani, de ha nem lépünk a következmény elkerülhetetlen: kényszer értékesítéssel fogják a követelést behajtani. Az árverés leállítása már egy lényegesen összetettebb, nehezebb feladat, mint megelőzni a bajt!

Nemcsak banki hitel, APEH tartozás, közüzemi tartozás, hanem mobiltelefon számla, felmondott fedezet nélküli hitel (személyi kölcsön, hitelkártya) és bármilyen más tartozás is végrehajtható (rákerülhet a tulajdoni lapra). Természetesen megoldás ilyenkor is van, ha szembenézünk a problémával és nem dugjuk homokba a fejünket. Viszont ilyenkor is fontos a gyorsaság, a végrehajtási jog akár évi 40%-os kamatos kamattal is növelheti tartozásunkat.

Ne hagyja, hogy a folyamat visszafordíthatatlanná váljon lépjen minél hamarabb!

MAGÁNHITEL KIVÁLTÁS:

A mai magyarországi szabályozások szerint a tulajdoni lapra bejegyzett magánhitel hasonló súlyozás alá esik, mint a végrehajtási jog.

A kereskedelmi bankok nagyon szigorú feltételeket szabtak az olyan fedezetekre, melyeken a kiváltandó hitel magánhitel.


Magánhitel, és Banki hitel és Befektetői magántőke igénylés Itt!


Check Also

Hitelkártya igénylés – Ezt kell tudnod az igényléshez

A hitelkártya használat előnyeit azok élvezhetik, akik be tudják tartani a határidőket, -váratlan esemény esetén …

One comment

  1. Osztrák banki hitel kiváltása iránt érdeklődöm, jelenleg már végrehajtás stáiumban van, van – e valami megoldás?
    Köszönöm Tisztelettel: Földesi Ferenc

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


kettő × = 14