Szabad felhasználású hitel, Ingatlan vásárlási hitel

SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ HITEL:

A szabad felhasználású hiteleket, mint nevéből is adódik bármire felhasználhatjuk. Más hiteltípusokkal szemben, ahol a bank meghatározza a hitel felhasználhatóságának célját, ennél a típusnál semmilyen formában nem kell a bank felé igazolást adnunk, hogy a hitelt mire költöttük el. Természetesen kölcsönszerződésben nyilatkoznunk kell hogy a hitelt semmilyen törvénybe ütköző tevékenységre nem használjuk fel (pl. bűncselekmény, kábítószer kereskedelem), de bármilyen más módon nem korlátozza a bank a pénz felhasználását.

Ennél fogva bármely vágyunk vagy célunk megvalósításának eszköze lehet, azonban nagyon fontos, hogy a futamidőt és a törlesztőrészleteket mindenképpen átgondoltan válasszuk meg, kalkulálva a hosszú távú lehetőségekkel és veszélyekkel. Ami ma elképzelhetetlennek tűnik, holnapra valósággá válhat, és ez negatív és pozitív értelmezésben is megállja a helyét. Az ingatlan alapú szabad felhasználású hiteleinket általában hosszú évek alatt fizetjük vissza, ezért elengedhetetlen hogy a döntésünket az általunk ismert összes lehetőséget figyelembe véve hozzuk meg.

Fontos információ lehet még adott esetben, hogy a hitel – bár átmeneti bevételt képez a hitelfelvevő költségvetésében – nem minősül jövedelemnek, így semmilyen nemű adókötelezettség, vagy bevallási kötelezettséggel nem kell számolni szabad felhasználású hitel felvétele esetén.

INGATLANVÁSÁRLÁSI HITEL ÖNERŐ NÉLKÜL:

Egy ingatlan megvásárlásához ma már számtalan lehetőséget kínálnak. Szerencsésebb esetben a teljes vételár saját erőből kigazdálkodható, ám az esetek többségében a vételár valamely részét banki kölcsönnel finanszírozzuk.

Ha nem rendelkezik önerővel az ingatlan megvásárlásához, de a rokoni baráti körben fellelhető egy olyan ingatlan, melyet önerőként beszámítható, nem szükséges saját erővel hozzájárulni a vásárláshoz. Megfelelő pótfedezet esetén a bank akár a vételár 100%-át is megfinanszírozza.

INGATLANVÁSÁRLÁSI HITEL PÓTFEDEZET NÉLKÜL:

Ma már arra is van lehetőség, hogy a hitel fedezeteként kizárólag a megvásárolandó ingatlant számítsa be a pénzintézet. Ehhez azonban általában valamilyen mértékű saját tökére van szükség, mivel a banki gyakorlat szerint ilyen esetekben a vételár egy meghatározott százalékát finanszírozza a bank mintegy kiegészítve meglévő saját erőnket, hogy a vásárlás létrejöhessen. Ha nem szeretne másik ingatlant fedezetként bevonni, töltse ki kérdőívünket, és mi kapott információ alapján díjmentesen tájékoztatjuk Önt a hitelpiacon fellelhető lehetőségekről, kiemelt figyelmet fordítva az Ön egyéni igényeire

INGATLANVÁSÁRLÁSI HITEL FORGALMI ÉRTÉK ALATT:

Az ingatlanvásárlásnak egy speciálisabb formája, amikor családon belül szeretnénk az ingatlant adni-venni, illetve amikor lényegesen a piaci ár alatt juthatunk egy ingatlanhoz. (pl. önkormányzati ingatlan megvásárlása) Ezek a speciális esetek egyedi igényeket és követelményeket támasztanak mind az Ügyfél, mind a bank részéről, de elmondható általánosságban, hogy az ilyen ügyletek túlnyomórészében sem saját erő, sem pótfedezet bevonására nincs szükség. Így megragadva a lehetőséget komolyabb tőke megmozgatása nélkül is élhetünk a kedvező lehetőségekkel.


Magánhitel, és Banki hitel és Befektetői magántőke igénylés Itt!


Check Also

Hitelkártya igénylés – Ezt kell tudnod az igényléshez

A hitelkártya használat előnyeit azok élvezhetik, akik be tudják tartani a határidőket, -váratlan esemény esetén …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


9 − kettő =