Magánszemélytől „igényelt” személyi hitel? Csak óvatosan!

Természetesen lehetséges hivatalosan a címben szereplő kijelentés, hogy magánszemélytől kapjunk kölcsönt, de a törvényt itt is be kell tartani. Természetesen a leg megbízhatóbb ha a számlavezető bankunkkal vesszük fel a kapcsolatot, vagy más hitelintézettel, de ha nincs kút, választhatjuk a magánszemélytől igényelt kölcsönt, de nagyon sok dologra kell oda figyelnünk.

Ha átverést érez, azonnal szüntesse meg a kapcsolatot!

Az internet terjedésével, rohamos léptekben elszaporodtak a csaló hirdetések, melyek igen kecsegtető kamatozással ajánlanak gyorskölcsönöket, viszont itt óvatosnak kell lenni. Ezen „csalók” a jogi hézagokat kihasználva, különböző díjakat tüntetnek fel a szerződésben, így a hitel összes visszafizetése akár 100% fölött is lehet. Az uzsorakamat elleni harc kifinomította a bűnözők munkáját is, így komolyan megszerkesztett jogi szerződéseket ajánlanak a figyelmetlen hiteligénylőknek.

Magánszemélytől igényelt személyi hitel: Itt is van törvény

A bankok miközben elindítják a folyósítást, számos rendeletet és szabályozást figyelembe véve alkotják meg a hitelszerződésünket. Ezen folyamatok egy magánszemélytől kapott hitel esetén nem biztos, hogy be vannak tartva.

Mikre figyeljünk szerződéskötéskor

  • A 18. életévét mindenképp be kell, hogy töltse a hitel igénylője.
  • Mindenképp kell keresettel rendelkeznie, melyet igazolni is tud.
  • A legtöbb esetben adóstárs/társigénylő bevonását kérik.

A szerződés korrektsége pedig a legfontosabb.

Minden részletre komolyan és megfontoltan figyeljen oda mindkét fél. Legyen benne pontosan rögzítve a törlesztés fajtája, ideje, ha csúszik a törlesztés milyen szankciókat lehet alkalmazni, milyen megoldásokkal lehet kitolni a törlesztést, lehet-e előtörleszteni, stb…

Összegezve a magánszemélytől kapott személyi kölcsön, vagy gyorshitel rizikós. Nem ajánlott, de ha nincs más kiút, természetesen igénybe fogják venni, de egyet ne felejtsen. A szerződésben van rögzítve minden, azt nagyon alaposan tanulmányozza át!

 

 

Check Also

Online Hiteligénylés: Kényelem és Gyorsaság

Az online igénylés előnyei: Az online hiteligénylés az új korszak jellemzője, ahol a kényelem és …

3 hozzászólás

  1. Üdvözlöm érdekelne 6 millio ft igazolt kereset 77000+66000. havonta max 60000 tudunk vállalni.

  2. Jó napot, én vagyok regisztrált magán pénzt hitelező. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát az egész világon, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 2% egy éven belül a 30 év törlesztési futamidő bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 5000 euró 100.000.000 €. A hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (24hourstloancompany1@gmail.com)

  3. Jó napot,

    Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát az egész világon, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 3% egy éven belül – 30 év törlesztési futamido bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 5000 € – € 500.000.000. A hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


kettő − 1 =